Πανελλαδικός Ταυτόχρονος Δημόσιος Θηλασμός 2020

Στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού το Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης του Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας #thilaZO διοργανώνει τον 11 Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό σε  περισσότερες από 50 Πόλεις της Ελλάδας!

Για την Ρόδο , την Κω και τη Λέρο ειδικά μα και για τα υπόλοιπα Δωδεκάνησα , τη διοργάνωση την έχει αναλάβει η ομάδα

“ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ : Ομάδα Εθελοντών Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας” (http://www.facebook.com/groups/Dodekanese/) και σας προσκαλεί την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020 σε μια εκδήλωση για τον μητρικό θηλασμό!

Για πρώτη φορά στο νησί της Λέρου έχουμε τη χαρά να διοργανώσουμε εκδήλωση στα πλαίσια του Πανελλαδικού Ταυτόχρονου δημόσιου θηλασμού. Προσκαλούμε όλες τις μητέρες θηλάζουσες ,Μανούλες του Be , με κοιλίτσες ή με σκέψη για κοιλίτσες, μητέρες πρώην θηλάζουσες σύζυγοι και λοιποί φίλοι και συγγενείς να παραβρεθείτε στην εκδήλωση ευαισθητοποίησης μητρικού θηλασμού που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Νοεμβρίου και ώρα 11:00-12:30 με σημείο συνάντησης πλησίον  του μνημείου της Βασίλισσας Όλγας στο Λακκί. Όπως κάθε χρόνο θα καταμετρηθούν οι θηλάζουσες μανούλες στο Πανελλαδικό δημόσιο θηλασμό που θα γίνει την ίδια ώρα σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας.

Δεν ξεχνάμε ότι ο θηλασμός πάει παντού και δε σταματάει! Ειδικά τώρα που τα μωρά χρειάζονται ακόμα περισσότερο την προστασία που προσφέρει.

Την 1 Νοέμβρη ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ !

Γιορτάζουμε γιατί η ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΜΗΤΕΡΑ ΣΕ ΜΗΤΕΡΑ ΑΠΟΔΙΔΕΙ!

Γιορτάζουμε γιατί βοηθώντας η μία την άλλη , κάθε χρόνο ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΣΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΘΗΛΑΣΟΥΝ τα παιδιά τους και μαθαίνουν τρόπους να υπερνικούν δυσκολίες και αντιξοότητες , κάνοντας αυτά που προστάζει η φύση!

Το 1992 καθιερώνεται διεθνώς ο εορτασμός της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού θηλασμού από τη WABA (Παγκόσμια συμμαχία και δράση στο Θηλασμό) τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (Π.Ο.Υ) και τη UNICEF, στις 1-7 Αυγούστου. Στην Ελλάδα , η εβδομάδα αυτή εορτάζεται 1-7 Νοεμβρίου!

Στην εκδήλωση θα τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας προστασίας Covid-19 και παρακαλούμε τις μανούλες και το κοινό που θα περάσει για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση στα πλαίσια του μητρικού θηλασμού να τηρήσουν τα μέτρα που έχει λάβει το υπουργείο μας για την προστασία ,διατήρηση και προαγωγή της υγείας μας!

 

Περισσότερες πληροφορίες :

http://www.facebook/com/thilazo/

http://www.facebook/com/groups/dodekanese/

 

Written By
More from xrysaxasapi
Νηστίσιμο κέικ με άρωμα πορτοκαλιού
Τι θα λέγατε για ένα νηστίσιμο γλυκό; Μικροί και μεγάλοι αγαπάνε το...
Read More
0 replies on “Πανελλαδικός Ταυτόχρονος Δημόσιος Θηλασμός 2020”