Πρόσκληση στην γιορτή μητρικού θηλασμού για τη Λέρο

θηλασμός

Ο μητρικός θηλασμός είναι ένα δώρο ζωής. Ένα δώρο της μητέρας προς το νεογέννητό της, το παιδί της. Τα οφέλη του πολλά και ο ρόλος του είναι καθοριστικός στην ανάπτυξη του παιδιού και στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού του. Επιπλέον, ο θηλασμός είναι ένα πολύτιμο δώρο και για την ίδια τη μητέρα.

Διάβασε περισσότερα για το θηλασμό

Το δέσιμο της με το μωρό είναι μια μοναδική εμπειρία, τα συναισθήματα που αισθάνεται απερίγραπτα και όλο αυτό το ταξίδι, είτε διαρκεί λίγους μήνες είτε χρόνια είναι το ίδιο μαγικό και γαλήνιο. Για κάποιες πιο δύσκολο, κουραστικό, επίπονο, με ατέλειωτες ώρες αϋπνίας, με στιγμές που φτάνουν στα όρια της υπομονής τους, στα πρόθυρα να πουν «ως εδώ»… κι όμως τις περισσότερες φορές υπάρχει κάτι μαγικό που κάνει τις μητέρες να αντέχουν λίγο ακόμα.

γιορτή θηλασμού στη Λέρο

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ

Στην Ελλάδα η πρώτη εβδομάδα του Νοέμβρη είναι αφιερωμένη στο μητρικό θηλασμό και σε όλη την επικράτεια μαμάδες, φίλοι και υποστηρικτές της μητρότητας, της γενικότητας και του θηλασμού συμμετέχουν σε εκδηλώσεις ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και στήριξης των μελλοντικών και των νέων γονιών.

Κάθε πρώτη Κυριακή του Νοέμβρη πραγματοποιείται ο πανελλήνιος ταυτόχρονος δημόσιος θηλασμός.
Πέρσι στο νησί της Λέρου πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στα πλαίσια των εορτασμών ενημερωτική εκδήλωση και ταυτόχρονος δημόσιος θηλασμός με την υποστήριξη και του Πανελλήνιου Δικτύου. Πλήθος κόσμου όλων των ηλικιών τίμησε την εκδήλωση με την παρουσία του.

Φέτος είμαστε πάλι εδώ, να στηρίξουμε τις μαμάδες, να ενημερώσουμε τις μέλλουσες μητέρες και τους νέους γονείς, να ευαισθητοποιήσουμε όλη την κοινωνία.

Με μεγάλη μας χαρά σας προσκαλούμε την Κυριακή 07/11/2021 στις 11 το πρωί, στο γήπεδο Μπάσκετ του Δρυμώνα σε αυτή τη «γιορτή θηλασμού» που θα πραγματοποιηθεί από την Εθελοντική Ομάδα Προαγωγής Θηλασμού Λέρου.
Σας περιμένουμε.

*Στην εκδήλωση θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας κατά του COVID-19.

Written By
More from xrysaxasapi
8 στόχοι για μια μαμά και πως να τους βάλεις σε εφαρμογή
Κάθε χρόνο θέτουμε καινούριους στόχους για να μπορέσουμε να βάλουμε την ευτυχία...
Read More
0 replies on “Πρόσκληση στην γιορτή μητρικού θηλασμού για τη Λέρο”