Ανοιχτή ημέρα μουσικής στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας

open day nakas

Open Day του Ωδείου Φίλιππος Νάκας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΜΑΪΟΥ

Την Κυριακή 14 Μαΐου από τις 11 το πρωί το Ωδείο Φίλιππος Νάκας  ανοίγει την πόρτα στη μουσική.

H ανοιχτή μέρα μουσικής στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη είναι μια μοναδική ευκαιρία ενημέρωσης, ψυχαγωγίας και επιμόρφωσης, ελεύθερη για όλους, όποια κι αν είναι η ηλικία τους. Παιδιά, εφήβους ή ενήλικες.

Περιλαμβάνει πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες και προσφέρει τη δυνατότητα συμμετοχής σε δοκιμαστικά μαθήματα για όλα τα μουσικά όργανα.

Ακόμα και τα πολύ μικρά παιδιά (από 10 μηνών και πάνω) έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τη χαρά της μουσικής, συμμετέχοντας σε δοκιμαστικά μαθήματα με εξαιρετικά προγράμματα που συνδυάζουν τη μάθηση με τη διασκέδαση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν περισσότερες από 30 συναυλίες και εργαστήρια για όλα τα μουσικά είδη και να κερδίσουν: δωρεάν εγγραφή και υποτροφίες φοίτησης στο Ωδείο.

 

Κράτησε θέση – δήλωσε συμμετοχή: Ιπποκράτους 41, Αθήνα, τηλ.: 210 3634000, Ν. Πλαστήρα 45, Χαριλάου, Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310 320560

https://www.nakas.edu.gr/el/ekdiloseis/parousiaseis/open-day-to-odeio-filippos-nakas-sas-anoigei-tin-porta-sti-mousiki-/

 

Για το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων της Αθήνας μπορείς να ενημερωθείς στο

https://www.nakas.edu.gr/el/nea/anakoinoseis/programma-open-day-athinas-kyriaki-14-maiou/

Written By
More from xrysaxasapi
Σπιτικό λικέρ ρόδι φτιάξε εύκολα και γρήγορα
Οκτώβριος και Νοέμβριος οι μήνες του Ροδιού! Σου έχω την πιο εύκολη...
Read More
0 replies on “Ανοιχτή ημέρα μουσικής στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας”