5 Λόγοι για να χαρίσετε χειροποίητα κοσμήματα

Τα αξεσουάρ και τα κοσμήματα ενισχύουν την εμφάνιση μιας γυναίκας. Το χειροποίητο κόσμημα είναι ένα είδος κοσμήματος που τελευταία έχει ανοδική πορεία! Είναι μια από τις καλύτερες επιλογές για να εκφράσουμε την αγάπη μας , την φιλία μας ή την εκτίμηση μας σε αυτόν που το προσφέρουμε! Ιδανικό να το προσφέρουμε σαν δώρο σε αγαπημένα μας πρόσωπα! Ούτως η άλλως ένα ακόμη κόσμημα δεν θα πάει ποτέ χαμένο.

Γιατί όμως να αγοράσεις ένα χειροποίητο κόσμημα. Γιατί είναι το τέλειο δώρο σε κάθε περίστασή; 

Κάθε χειροποίητο κόσμημα είναι μοναδικό!

Όταν αγοράζεις ένα χειροποίητο κόσμημα από κάποιον καλλιτέχνη, λαμβάνεις ένα αντικείμενο που δεν έχει αναπαραχθεί πουθενά! Είναι μοναδικό! Ακόμα και ο δημιουργός του κοσμήματος να θέλει να φτιάξει ένα πανομοιότυπο είναι σίγουρο πως δεν θα τα καταφέρει! Πάντα θα υπάρχει μια μικρή διαφορά! Τα κοσμήματα  μάλιστα , που γίνονται από υλικά όπως το υγρό γυαλί και το καλλιτεχνικό τσιμέντο σίγουρα είναι Μοναδικά!

Είναι ποιοτικά και οικονομικά!

Σε αντίθεση με τα επώνυμα ακριβά κοσμήματα που κυκλοφορούν τα χειροποίητα είναι σαφώς πιο οικονομικά! Συνήθως κοστολογούνται με βάση την αξία των υλικών αλλά και τον χρόνο του καλλιτέχνη! Συνεπώς έχουν αρκετά προσιτή τιμή και απευθύνονται σε ένα μεγάλο κοινό. Όσον αφορά την ποιότητα η Κατερίνα Βενιζέλου από EleganzaJewels μας λέει ” Στα κοσμήματά μας χρησιμοποιούμε όσο τον δυνατόν καλύτερα υλικά για να εξασφαλίσουμε την ποιότητα , αλλά και την μεγαλύτερη αντοχή των προϊόντων μας”.

Δεν γίνετε μαζική παραγωγή

Ένας καλλιτέχνης μπορεί να φτιάξει συγκεκριμένο αριθμό κοσμημάτων! Όλη η παραγωγή περνάει από τα χέρια του! Αυτό σημαίνει ότι θα είναι φτιαγμένο με πολύ προσοχή και ιδιαίτερη έμφαση στην λεπτομέρεια. Είναι η δουλειά του και πρέπει να βγει άψογο. Πολλές φορές αν κάτι δεν αρέσει στον ίδιο τον καλλιτέχνη δεν θα το βγάλει προς πώληση.

Αγοράζοντας ένα χειροποίητο κόσμημα στην ουσία αγοράζεται και υποστηρίζεται τον καλλιτέχνη που βρίσκεται πίσω του!

Με αυτό τον τρόπο δίνετε κίνητρο να δουλέψει και να παράγει νέα προϊόντα. Γνωρίζετε τον άνθρωπο πίσω από το κόσμημα , την αισθητική του και συνδέεστε μαζί του! Το κόσμημα που θα αγοράσετε θα έχει ταυτότητα! Ξέρετε ότι γίνετε με μεράκι και πολλή αγάπη!

Μπορεί να γίνει προσωποποιημένο

Στο χειροποίητο κόσμημα έχουμε την δυνατότητα να μπορούμε να ζητήσουμε και να προσαρμόσουμε το σχέδιο που επιθυμούμε στα δικά μας γούστα. Επιπλέον όλο αυτό μας επιτρέπει να προσθέσουμε κομμάτια του δικού μας χαρακτήρα στο κόσμημα ώστε να μας εκφράζει και να μας αντιπροσωπεύει απόλυτα.

 

Το νέο e-shop EleganzaJewels με Καλλιτέχνη την Κατερίνα  Βενιζέλου είναι στην διάθεσή σας και σας περιμένει να το εξερευνήσετε. Μέσα θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία χειροποίητων κοσμημάτων έτοιμα να αναδείξουν την κάθε σας περίσταση! Θυμηθείτε το χειροποίητο κόσμημα πάντα θα είναι από τις καλύτερες επιλογές για δώρο αλλά και για τον εαυτό σας αν επιθυμείτε να έχετε ένα ξεχωριστό κομμάτι στα χέρια σας!

Διάβασε επίσης :

 

 

Written By
More from xrysaxasapi
Πως να βάλεις το δικούς σου στόχους και να τους πετύχεις
Πόσο συχνά βάζετε στόχους  που απλά σταματούν όταν πρέπει να βγείτε εκτός...
Read More
0 replies on “5 Λόγοι για να χαρίσετε χειροποίητα κοσμήματα”