Μαγική Χριστουγεννιάτικη ταινία από magicsanta.gr

magic santa

Τα φετινά Χριστούγεννα είναι λίγο διαφορετικά! Παρόλα αυτά όλοι θέλουμε να νιώσουμε τη μαγεία των Χριστουγέννων. Το όνειρο κάθε παιδιού είναι να δει τον Άγιο Βασίλη από κοντά. Φέτος με το www.magicsanta.gr θα καταφέρουμε τα παιδιά μας να δούνε τον Άγιο Βασίλη σε μια προσωποποιημένη ταινία με πρωταγωνιστές τον Άγιο Βασίλη και το παιδί μας! Για όλους εσάς τους φίλούς του mommycool.gr έχουμε εξασφαλίσει και εκπτωτικό κωδικό mommycool10 !

Τι είναι το magicsanta.gr και πως λειτουργεί;

Το magicsanta.gr είναι ένα e-shop το οποίο σε λίγα λεπτά θα σας ετοιμάσει και θα σας στείλει τη  δική σας προσωποποιημένη ταινία με το παιδί σας! Η  μαγεία ξεκινά.. 

Η διαδικασία είναι πολύ απλή κα γρήγορη. Μπαίνετε μέσα στη σελίδα και θα σας ζητήσει να ανεβάσετε κάποιες πληροφορίες για τα παιδιά σας.

  • Όνομα παιδιού. Ο Άγιος Βασίλης κατά την διάρκεια του Βίντεο αναφέρει το όνομά του παιδιού σας. Να πω ότι αυτό το σημείο είναι που το παιδί νιώθει ενθουσιασμό και χαρά!
  • Φωτογραφίες με τα παιδιά και μια οικογενειακή. Κατά την διάρκεια της ταινίας ο Άγιος Βασίλης δείχνει φωτογραφίες του παιδιού. Όλο αυτό το κάνει τόσο μαγικό το σκηνικό .Τα παιδιά είναι πεπησμένα ότι ο ‘Άγιος Βασίλης όντως τους έστειλε αυτό το βίντεο κα υπάρχει χωρίς αμφιβολία!
  • Διαλέγεται τις αγαπημένες ασχολίες του παιδιού. Τις αναφέρει και αυτές κατά την διάρκεια της ταινίας. Εδώ αρχίζουν οι ερωτήσεις. “Μαμά που το ξέρει;” “Μας βλέπει όλη μέρα;”
  • Διαλέγεται μια Χριστουγεννιάτικη δουλειά – αποστολή που θα βάλει ο Άγιος Βασίλης στο παιδί.
  • Το βίντεο μπορεί να είναι HD, FULL HD,4K
  • Έχετε την δυνατότητα να παραλάβετε το βίντεο σε 24 ώρες, σε 6 ώρες ή σε 1 ώρα!
  • Μόλις σας έρθει το link στο email που έχετε δηλώσει μπαίνετε στη σελίδα το κατεβάζετε και το αποθηκεύετε στο Υπολογιστή σας.

ΚΑΙ Η ΜΑΓΕΙΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ

Είναι πραγματικά μια καταπληκτική εμπειρία και για εμάς τους γονείς αλλά και για τα παιδιά! Μια πρωτότυπη ταινία που χαρίζει 11 λεπτά μαγείας στα παιδιά μας. Να σημειώσω επίσης ότι η φωνή του Άγιου Βασίλη είναι συγκλονιστική.

Λίγα λόγια από τον Magicsanta

Αγαπητοί μεγάλοι, υπάρχει ακόμα ένα παιδί μέσα σας έτσι δεν είναι;

Εγώ , αλλά και τα ξωτικά σκεφτόμαστε ότι δεν πρέπει ποτέ να σταματήσετε να ονειρεύεστε και να πιστεύετε στη σπίθα της μαγείας.

Όλοι μας πρέπει να μάθουμε κάτι από τα παιδιά μας. Υπάρχει φαντασία, ελπίδα και χαρά σε κάθε ένα από αυτά. Είναι υπέροχο να τα βλέπει κανείς από τον Βόρειο Πόλο. Δε συμφωνείτε; Με την ταινία magicsanta θέλουμε να φέρουμε ακριβώς αυτή τη μαγεία στο σπίτι σας!

Επισκεφτείτε το MagicSanta.gr και χρησιμοποιήστε τον κωδικό “mommycool10” για να πάρετε έκπτωση 10 % στη δική σας προσωποποιημένη ταινία!

Μπορείτε να δείτε την δική μας εδώ!

Διάβασε επίσης:

Written By
More from xrysaxasapi
Black Friday Προσφορές που δεν πρέπει να χάσεις!
Η Black Friday πλησιάζει. Βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν. Είναι η καλύτερη εποχή...
Read More
0 replies on “Μαγική Χριστουγεννιάτικη ταινία από magicsanta.gr”