Και μη χειρότερα Το νέο Βιβλίο της Τίνα Μιχαηλίδου

και μη χειρότερα Τίνα Μιχαηλίδου

Στα χέρια μου έφτασε το νέο βιβλίο της Τίνα Μιχαηλίδου “Και μη Χειρότερα” από τις εκδόσεις 24 γράμματα! Πρόκειται για ένα σύγχρονο βιβλίο που που μιλάει για τις σχέσεις του σήμερα. Η Τίνα μοιράζεται μαζί μας 11 αυτοτελείς ιστορίες. Σε όλες τις ιστορίες οι πρωταγωνίστριες  μας αφηγούνται τον τρόπο που χώρισαν τους πρώην τους και πως το ξεπέρασαν!

Μας δείχνει ξεκάθαρα όλες τις πτυχές του έρωτα. Οι ιστορίες έχουν μια δόση χιούμορ. Σε κάποια σημεία ενώ διάβαζα έσκαγα ένα χαμόγελο. Σε άλλα σημεία μπόλικο συναίσθημα αλλά και θυμό. Το βιβλίο με έκανε να μπω 100% μέσα και να νιώσω τα συναισθήματα των ηρώων. Σίγουρα θα ταυτιστείς και θα δεις τον εαυτό σου σε κάποιες ιστορίες με κάποιον από τους πρώην σου!

Οι αγαπημένες μου ιστορίες αυτή της Κλαίρης αλλά και της Πετρούλας.  Αυτό που μου άρεσε πολύ είναι ότι στο τέλος κάθε ιστορίας έχει ένα quote. Κάποια από αυτά τα έχω αγαπήσει! Δεν θα σας πω πολλά γιατί πραγματικά αξίζει να το διαβάσετε. Θα σας δώσω όμως τους τίτλους από τις ιστορίες να έχετε μια ιδέα!

 • Η αιώνια κολλημένη με τον ex!
 • Η αθεράπευτα ρομαντική!
 • Με απέρριψε γιατί διάλεξε την άλλη του σχέση!
 • Και κερατωμένη και δαρμένη!
 • Πολύ γυπαετίζεις Darling!
 • Ο ex που δεν ήξερε που πάνε τα 5!
 • Κάνε λίγο πιο πέρα γιατί θέλω να μείνω μόνος!
 • Δεν θέλω γάμο δεν θέλω δέσμευση μόνο να περνάω καλά θέλω! Μη σου τύχει!
 • Ούτε ψύλλος στον κόρφο μας!
 • Η νοερή δολοφονία του ex!
 • Η ψυχωτική πρώην!

Οπισθόφυλλο του βιβλίου

11 γυναίκες τελείως άγνωστες μεταξύ τους έχουν κάτι κοινό. Έχουν ξεπεράσει σε χρόνο ρεκόρ τους πρώην τους και όλες τους με κόκκινο κραγιόν έχουν γράψει ένα quote που τις αντιπροσωπεύει στον καθρέπτη του δωματίου τους. Μόνο μια ιστορία έχει άσχημο τέλος που το ακούμε σε καθημερινή βάση και δεν θέλουμε ποτέ να τη ζήσουμε!

Λίγα λόγια για την Τίνα Μιχαηλίδου

Η Παναγιώτα Α. Μιχαηλίδου -ή όπως αλλιώς την φωνάζουν από μωρό Τίνα Α. Μιχαηλίδου- έχει καταγωγή από τη Λευκωσία της Κύπρου. Μεγάλωσε στην Αθήνα και είναι απόφοιτη του Αρσάκειου Ψυχικού με σπουδές στο Καποδιστριακό στο τμήμα της κοινωνικής Θεολογίας. Επίσης στο ΔΙΕΚ Γεννηματά σπούδασε βοηθός Νοσηλευτή στην ειδικότητα των ειδικών παθήσεων (Νευρολογία και ψυχιατρική). Τα τελευταία χρόνια γράφει για σχέσεις και χωρισμούς μέσα από δικές της εμπειρίες στο προσωπικό της site www.tinamichaelidou.gr αλλά μέσα και από άλλα site ή έντυπα.

Ο στόχος της ήταν ανέκαθεν να κάνει τους ανθρώπους να χαμογελάνε και να μην στεναχωριούνται για τους χωρισμούς τους.

Μότο της: Να χαμογελάτε πάντα γιατί σας αξίζει και σας πάει!

Απόκτησε το βιβλίο Και μη χειρότερα της Τίνα Μιχαηλίδου εδώ!

Διάβασε επίσης:

 

Tags from the story
Written By
More from xrysaxasapi
Τι θα φάμε σήμερα; Μενού εβδομάδας 7/6-13/6
Το αιώνιο πρόβλημα της νοικοκυράς : Τι θα φάμε σήμερα; Για να...
Read More
0 replies on “Και μη χειρότερα Το νέο Βιβλίο της Τίνα Μιχαηλίδου”