Σχολικά βοηθήματα εκδόσεις Πουκαμισάς

σχολικά βοηθήματα Πουκαμισάς

Τα σχολικά βοηθήματα από τις εκδόσεις Πουκαμισάς συμπυκνώνουν την πολύχρονη διδακτική εμπειρία των συγγραφέων και αποτελούν το βασικό εκπαιδευτικό υλικό που χρησιμοποιήτε  από τους μαθητές των φροντιστηρίων. Μέσα από τη διαρκή τους αξιοποίηση στις τάξεις , εξασφαλίζουν τον εμπλουτισμό τους και τη συνεχή τους βελτίωση. Τα σχολικά βοηθήματα Πουκαμισάς εγγυούνται την επιτυχία των μαθητών.

Από τότε που πήγαινα εγώ σχολείο έχουν αλλάξει πάρα πολύ τα μαθήματα και τα βιβλία. Πλέον τα παιδιά από το δημοτικό μαθαίνουν από πολύ νωρίς πιο δύσκολα πράγματα. Εμείς σαν γονείς καλούμαστε να τα βοηθήσουμε και να τα ενισχύσουμε από την μεριά μας όσο μπορούμε.

Τα τελευταία δύο χρόνια με το κλείσιμο των σχολείων λόγω κορονοιού ίσως και κάποια παιδιά να έχουν μείνει πίσω! Είναι η κατάλληλη στιγμή να εμπιστευτούμε τα σχολικά βοηθήματα Πουκαμισάς!

Λίγα Λόγια για τα Σχολικά Βοηθήματα

Τα σχολικά βοηθήματα Πουκαμισάς απευθύνονται σε μαθητές από Α’ δημοτικού μέχρι και Γ΄ Λυκείου. Είναι γραμμένα από έμπειρους και καταξιωμένους καθηγητές και δασκάλους με πολύχρονη διδακτική πείρα. Εκτός από τις λύσεις των ασκήσεων του σχολικού βιβλίου  και του τετραδίου εργασιών, περιέχει και έξτρα υλικό για να καταλάβουν καλύτερα οι μαθητές την ύλη των μαθημάτων . Επίσης περιέχει επαναληπτικές ασκήσεις στο τέλος κάθε ενότητας αλλά και δραστηριότητες οι οποίες καλύπτουν πλήρως τους εκπαιδευτικούς στόχους των ενοτήτων.

Το διάβασμα με αυτόν τον τρόπο γίνεται παιχνίδι. Εμείς έχουμε τα σχολικά βοηθήματα για γλώσσα και μαθηματικά  της Β’ δημοτικού. Αυτό που θέλω να σημειώσω είναι ότι τα βιβλία είναι αρκετά καλογραμμένα με έντονα χρώματα και αρκετά καλής ποιότητας χαρτιού. Είναι πολύ καλά δομημένο σαν βιβλίο και ευχάριστο για τον μαθητή. Προσωπική μου άποψη είναι από τα καλύτερα σχολικά βοηθήματα που έχουν έρθει στα χέρια μου!

Μπορείτε να αποκτήσετε τα σχολικά βοηθήματα από το eshop των εκδόσεων ή από το βιβλιοπωλείο της γειτονιάς σας.

Προτάσεις παιδικών βιβλίων:

 

Written By
More from xrysaxasapi
Παιδί και εθισμός στο διαδίκτυο και πως να το αντιμετωπίσεις
Ο Εθισμός στο Διαδίκτυο είναι ένας πολύ γενικός όρος που περικλείει πολλές...
Read More
0 replies on “Σχολικά βοηθήματα εκδόσεις Πουκαμισάς”