Βιβλιο-πρόταση: Η οδύσσεια του μικρού Οδυσσέα

Σήμερα έχω την τιμή να σας παρουσιάσω το βιβλίο της Έφης Αργυροπούλου ιδιοκτήτρια της ψυχαγωγικής ιστοσελίδας www.workingmoms.gr με τίτλο“Η οδύσσεια του μικρού Οδυσσέα”! Ένα εξαιρετικό βιβλίο που το μήνυμα που θέλει να περάσει είναι να μάθουν τα παιδιά να μην πλεονεκτούν! Εμπνευσμένο από τον μεγάλο της γιο Κωνσταντίνο μας εξηγεί, πως τελικά εμείς οι γονείς δεν βάζουμε όρια στα παιδιά μας. Όλο αυτό έχει ως συνέπεια να γίνονται ολοένα και περισσότερο απαιτητικά και καταναλωτικά!

Οπισθόφυλλο από το βιβλίο:

Ο Οδυσσέας είναι ένα μικρό,άτακτο και  καλομαθημένο παιδί, που οι γονείς του του προσφέρουν απλόχερα ότι ζητήσει. Τι θα συμβεί λοιπόν ένα πρωινό στο δρόμο προς το σχολείο; Τι «Οδύσσεια» θα περάσει ο Οδυσσέας, ώστε να καταλάβει ότι όλα αυτά που του είχαν δοθεί γενναιόδωρα δεν τα έχουν όλα τα παιδάκια; Τι θα πρέπει να βιώσει για να αντιληφθεί ότι όλα αυτά που απολαμβάνει ο ίδιος κάποια παιδάκια δεν τα έχουν καν ονειρευτεί;

Ένα παραμύθι για να μάθετε εσείς γλυκά παιδάκια να εκτιμάτε και να ευχαριστείτε τους γονείς σας για όσα με αγάπη και κόπο σας προσφέρουν καθημερινά. Να μην τα θεωρείτε παντοτινά,γιατί όλα στη ζωή αλλάζουν ξαφνικά! Ο αληθινός πλούτος είναι η αγάπη και η ευτυχία,όχι τα παιχνίδια και τα λεφτά!

Η δική μου άποψη:

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό βιβλίο που αξίζει μια θέση στη βιβλιοθήκη σας σίγουρα αν έχετε ένα παιδί απαιτητικό και καλομαθημένο! Είμαι σίγουρη πως ένα μεγάλο ποσοστό παιδιών έχουν την συμπεριφορά του πρωταγωνιστή του βιβλίου, του “Οδυσσεα” και είμαι σίγουρη ότι θα ταυτιστούν με την συμπεριφορά του!

Τα δικά μου τα παιδιά αυτό έκαναν!Αν και την πρώτη φορά που το διαβάσαμε δεν δώσανε την απαραίτητη προσοχή γιατί δεν τους άρεσε αυτό που του συνέβη, μετά άλλαξαν γνώμη!Η έννοια της ευγνωμοσύνης για τα πράγματα που ήδη έχουμε, η έννοια της προσφοράς και της αποταμίευσης είναι κάποια από τα μηνύματα που περνάει σε μικρούς και μεγάλους το συγκεκριμένο βιβλίο!

Συγγραφέας: Έφη Αργυροπούλου

Εικονογράφηση: Ευτυχία Στυλιανέα

Σέλιδες: 40

Ηλικία:3+

Αν θέλετε να προμηθευτείτε το βιβλίο αυτό, μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τη συγγραφέα κάνοντας κλικ  Η Οδύσσεια του μικρού Οδυσσέα, ή να στείλετε στο email: info@workingmoms.gr .

Διάβασε επίσης:

Tags from the story
,
Written By
More from xrysaxasapi
Χειμώνας: Πως φροντίζουμε την επιδερμίδα μας;
Ο χειμώνας είναι η εποχή που απολαμβάνουμε να ντυνόμαστε ζεστά ώστε να...
Read More
0 replies on “Βιβλιο-πρόταση: Η οδύσσεια του μικρού Οδυσσέα”