Ο Ελ ο ελεφαντάκος ταξιδεύει στην Ρωμη

ελ ο ελεφαντάκος ταξιδεύει στη Ρώμη

Μέσα στην καραντίνα είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε την παρουσίαση του βιβλίου Ο Ελ ο ελεφαντακος ταξιδεύει στη Ρώμη! Η Φανή Παριση η συγγραφέας του βιβλίου ήταν μαζί μας online  και μας διάβασε το βιβλίο!

Το βιβλίο μας ενθουσίασε οπότε και το πήραμε στα χέρια μας για να το δουλέψουν τα παιδιά και μέσα στην τάξη!

Εκτυπωσαμε το συνοδευτικό υλικό και διασκεδάσαμε πολύ!

Λίγα λόγια

Ο Ελ μας ταξιδεύει στην Ιταλία και μας ξεναγεί σε όλα τα αξιοθέατα. Δοκιμάζουμε διαφορά τοπικά φαγητά και διασκεδάζουμε μαζί του.

Μία ιστορία που σκοπό έχει να αναδείξει το νόημα της φιλίας αλλα και την εσωτερική μας δύναμη. Αν πιστέψουμε σε αυτή μπορούμε να πετύχουμε ότι ονειρευομαστε.

 

Οπισθόφυλλο του βιβλίου

Ο Ελ, ένα µικρό ελεφαντάκι από την Αφρική, έχει ως στόχο ζωής, πάθος και όνειρό του να εξερευνήσει και να ταξιδέψει σε όλο τον κόσµο. Ο σκανδαλιάρης αυτός ταξιδιώτης, σε αυτό το πρώτο του ταξίδι, µας µεταφέρει και µας ξεναγεί σε µια αγαπηµένη πόλη και τα διάσηµα αξιοθέατά της. Θα συµβούν αναποδιές; Θα κάνει νέους φίλους;

Το σίγουρο είναι ότι θα επισκεφθεί αγαπηµένα σηµεία της πόλης. Θα γευτεί την τοπική κουζίνα, και φυσικά θα το απολαύσει διασκεδάζοντάς µας µε τις περιπέτειές του. Μαζί µας και µέσα από το πρώτο του αυτό ταξίδι ο Ελ θα γίνει ευέλικτος και υποµονετικός ενώ θα µάθει και θα αποκτήσει εµπειρίες που ούτε ο ίδιος φανταζόταν. Πάνω απ’ όλα θα κάνει το όνειρό του πραγµατικότητα. Θα ξεκινήσει να βάζει παντού ελεφαντίσιες πατηµασιές χαράζοντας τα δικά του σηµάδια στον κόσµο.

Οδηγός του;

Η περιέργεια, η ζεστή του καρδιά και το χαµόγελο.

Πρώτη στάση;

Η Ρώµη.

Ποιος θα είναι ο επόµενος προορισµός;

Κανείς δεν ξέρει ακόµη.

Σηµασία, όµως, έχει η περιπέτεια…

 

Ας αφεθούµε και ας περιπλανηθούµε…

 

Η Συγγραφέας

Η Φανή Παρίση κατάγεται από τη Δράµα. Είναι δασκάλα µε µεταπτυχιακές σπουδές στην εκπαιδευτική ηγεσία και την ειδική αγωγή. Μεγάλωσε σε διάφορα µέρη της Ελλάδας, έτσι είχε πάντα µέσα της το στοιχείο του ταξιδιού, το οποίο τη συντροφεύει ακόµα και σήµερα σαν µια µεγάλη της αγάπη. Το αγαπηµένο της ζωάκι είναι ο ελέφαντας και σε συνδυασµό µε το ανήσυχο, καλλιτεχνικό πνεύµα και την ανάγκη έκφρασης και δηµιουργίας, οδηγήθηκε στην πρώτη της συγγραφική απόπειρα, συνδυάζοντας τις δύο µεγάλες της αγάπες, τα ταξίδια και τον ελεφαντάκο.

Μπορείτε να παραγγείλετε το βιβλίο από ο site των εκδόσεων iwrite. Επίσης μπορείτε να κατεβάσετε Δωρεάν και το υλικό για τις δραστηριότητες.

 

Διάβασε επίσης:

Written By
More from xrysaxasapi
Ftiaxto.gr Το νέο μου χόμπι
Πραγματικά θα μπορούσα να σας μιλάω ώρες ατελείωτες για τα χόμπι μου....
Read More
0 replies on “Ο Ελ ο ελεφαντάκος ταξιδεύει στην Ρωμη”