Βιβλιοπαρουσίαση: Απελευθέρωσε τον πραγματικό σου εαυτό τώρα

manifestationLover

Άραγε γνωρίζεις τον πραγματικό σου εαυτό; Ξέρεις ποια είσαι στα αλήθεια και τι θέλεις να κάνεις στη ζωή σου; Υπάρχει τρόπος να απελευθερώσεις τον πραγματικό σου εαυτό και να γνωρίσεις ΕΣΕΝΑ;Έχεις κάτσει ποτέ να ΣΕ γνωρίσεις πραγματικά;

Όλα αυτά τα ερωτήματα είμαι σίγουρη πως έχουν περάσει και από το δικό σου μυαλό! Από το δικό μου πάντως έχουν περάσει! Στα χέρια μου βρέθηκε το βιβλίο της Αλεξίας Ελευθεριάδου με τίτλο “Ελευθέρωσε τον πραγματικό σου εαυτό”  και θα ήθελα πολύ να το γνωρίσεις και εσύ!

“Ελευθέρωσε τον πραγματικό σου εαυτό! “

Ένα από τα βιβλία-ημερολόγιο  που αξίζει να έχεις στην βιβλιοθήκη σου ακόμα και αν δεν έχεις χρόνο να το διαβάσεις , γιατί πολύ απλά δεν θέλει διάβασμα! Ναι καλά είδες δεν θέλει διάβασμα αλλά θέλει 5-10 λεπτά από τον χρόνο σου καθημερινά για να απαντήσεις μια ερώτηση!

Στόχος του βιβλίου είναι να σε καθοδηγήσει και να σε βοηθήσει μέσα από απλές ερωτήσεις να ψάξεις βαθιά μέσα σου και να ανακαλύψεις που βρίσκεσαι! Σε βοηθάει να καταλάβεις πόσο μοναδική είσαι, πόσο αξίζεις αλλά και πως να αναγνωρίσεις τις δεξιότητες και τα προτερήματά σου!

Καθημερινά σου δίνει μια ερώτηση την οποία εσύ καλείσαι να την απαντήσεις! Μέσα από τις απαντήσεις θα παίρνεις δύναμη, ενέργεια και κίνητρο για να ανακαλύψεις τι πραγματικά θέλεις να δημιουργήσεις στην ζωή σου! Μπορεί να μην το καταλαβαίνεις αλλά δουλεύει! Δες το σαν παιχνίδι και πάμε να παίξουμε!

Είναι σημαντικό να  απαντάς τις ερωτήσεις γραπτά ,γιατί το γράψιμο μας φέρνει αντιμέτωπους με τα συναισθήματα μας!Κάνουμε μια αφηρημένη σκέψη να γίνει συγκεκριμένη!

Ένα υπέροχο βιβλίο-ημερολόγιο από τις εκδόσεις Ευγνώμων το οποίο μπορείτε να το αποκτήσετε από εδώ!

Λίγα λόγια για την Αλεξία

Ονομάζομαι Αλεξία ManifestationLoveR. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Κύπρο. Είμαι σύμβουλος προσωπικής ενδυνάμωσης και αυτοβελτίωσης. Σπούδασα Οικονομικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά και εργάστηκα για 12 χρόνια στον τραπεζικό τομέα σε Αθήνα και Κύπρο. Σπούδασα επίσης Νευρό-γλωσσικό Προγραμματισμό και πιστοποιήθηκα στο Coaching. Είμαι δημιουργός του Ιgnite Your Authentic Self Journal και Απελευθέρωσε τον Πραγματικό σου Εαυτό Τώρα, ένα προσωπικό ημερολόγιο, ένας καθημερινός οδηγός ενδυνάμωσης.

Πλέον σκοπός της ζωής μου είναι να βοηθάω τους ανθρώπους να αποκτούν εσωτερική ισορροπία και να αυξήσουν την αυτοπεποίθηση τους για να είναι πραγματικά ελεύθεροι και ήρεμοι. Τους διδάσκω πως να διαχειρίζονται τα συναισθήματα τους, να ανακαλύπτουν και να θέτουν στόχους, και να απελευθερωθούν από περιοριστικές πεποιθήσεις και προγράμματα που δεν τους εξυπηρετούν πια.

βιβλίο Μπορείτε να βρείτε την Αλεξία στα Social Media:

Instagram: @alexia_befree

Youtube: Alexia ManifestationLoveR

Facebook: Alexia ManifestationLoveR

Email: manifestaitionlover@gmail.com

Τα βιβλία μου μπορείτε να τα βρείτε:

https://manifestationlover.ecwid.com/

Διάβασε επίσης:

Tags from the story
Written By
More from xrysaxasapi
Υφασμάτινες Σερβιέτες από την Elismadeit
Οι υφασμάτινες σερβιέτες είναι ο πιο οικολογικός τρόπος να περνάτε τον κύκλο...
Read More
0 replies on “Βιβλιοπαρουσίαση: Απελευθέρωσε τον πραγματικό σου εαυτό τώρα”