Τα μυστικά της μνήμης Εκδόσεις Iwrite

βιβλίο τα μυστικά της μνήμης

Η μνήμη είναι ένα από τα θέματα που απασχολούν τελευταία πολύ κόσμο. Το βιβλίο Τα μυστικά της μνήμης  από τις εκδόσεις Iwrite  έφτασε την κατάλληλη στιγμή στα χέρια μου! Η συγγραφέας του βιβλίου η  Φύλλις Γαβριηλίδου μας μαθαίνει όλα τα μυστικά και τις τεχνικές για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε την μνήμη μας!

Σχεδόν όλοι πιστεύουμε ότι δεν έχουμε καλή μνήμη! Είμαι σίγουρη ότι έχεις βρεθεί σε αυτή τη αμήχανη στιγμή να μην θυμάσαι το όνομα του συνομιλητή σου! Έμενα πάντως μου έχει τύχει πολλές φορές!  Όλα όμως είναι μια εκπαίδευση. Όσο περισσότερο εκπαιδεύουμε και χρησιμοποιούμε την μνήμη μας τόσο πιο ευκολά θυμόμαστε πράγματα και καταστάσεις!

Στο βιβλίο θα βρείτε πολλές και χρήσιμες πληροφορίες αλλά και τεχνικές για να βελτιώσετε την μνήμη σας.  Ξεκινάει με  βασικές έννοιες όπως γιατί θυμόμαστε, γιατί ξεχνάμε  και πως λειτουργεί η μνήμη μας!  Συνεχίζει με mindset και τεχνικές για καλύτερη απομνημόνευση. Τέλος κλείνει με τους 4 πυλώνες που οδηγούν σε  μια καλύτερη μνήμη. Οι πυλώνες αυτοί είναι  η διατροφή , ο ύπνος, ή διαχείριση του άγχους και η σωματική άσκηση.Η γνώμη μου για το βιβλίο

Ένα βιβλίο απλά γραμμένο και αρκετά κατανοητό που θεωρώ θα σας αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεστε και απομνημονεύεται πράγματα και καταστάσεις. Eκτός από το θέμα της μνήμης υπάρχουν αρκετές συμβουλές για την βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας και σε άλλα επίπεδα. Εγώ βρήκα διασκεδαστικές τις τεχνικές τις οποίες προσπαθώ να τις εντάξω στην καθημερινότητα μου σαν παιχνίδι!  Όπως λέει και η Φύλλις στο βιβλίο της  «Δεν υπάρχει καλή ή κακή μνήμη. Υπάρχει εκπαιδευμένη και ανεκπαίδευτη» . Σύμφωνα λοιπόν με αυτό αν είσαι διατεθειμένη να προσπαθήσεις και έχεις θέληση να δουλέψεις πάνω σε αυτό θα δεις μεγάλη βελτίωση. Είναι από τα βιβλία που μπορείς να διαβάσεις ξανά και ξανά και κάθε φορά να ανακαλύπτεις νέα πράγματα.

Οπισθόφυλλο του βιβλίου

Θα θέλατε να είχατε καλύτερη μνήμη;

Θα θέλατε να ξέρατε τον τρόπο να θυμόσαστε πολύ περισσότερα;

Νιώθετε συχνά πως έχετε πολύ περισσότερες δυνατότητες;

Πώς θα σας φαινόταν, αν σας έλεγα πως δεν υπάρχει καλή και κακή μνήμη;

Πως στην πραγματικότητα η μνήμη µας είναι απλά εκπαιδευμένη ή ανεκπαίδευτη;

Μέσα από τα εργαλεία και τις τεχνικές που σας δίνονται σε αυτό το βιβλίο μπορείτε να αποκτήσετε “εκπαιδευμένη μνήμη”, ξεκινώντας σήμερα κιόλας.

Θα μάθετε:

  • Ποια είναι τα κλειδιά της απομνημόνευσης και πώς να κατακτήσετε τις καλύτερες τεχνικές μνήμης στον κόσμο
  • Ποιες στρατηγικές θα σας βοηθήσουν να θυμόσαστε όλο και περισσότερα
  • Πώς να προγραμματίσετε το μυαλό και τη μνήμη σας έτσι, ώστε να αρχίσουν να δουλεύουν υπέρ σας
  • Ποιοι είναι οι τέσσερις πυλώνες που επηρεάζουν άμεσα τη μνήμη σας και πώς να “ντοπάρετε” το µμνημονικό σας
  • Απλές και πανίσχυρες τεχνικές για να βελτιώνετε τη συγκέντρωσή σας όλο και περισσότερο κάθε μέρα

Αν λοιπόν είστε ένας από εκείνους τους ανθρώπους που πιστεύουν πως δεν έχουν καλή μνήμη, θέλετε να αποκτήσετε “εκπαιδευμένη μνήμη” και να ανακαλύψετε περισσότερα για τις δυνατότητες που έχει το μυαλό σας, έχετε στα χέρια σας ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Σελίδες: 193

Εκδόσεις : iwrite

Συγγραφέας: Φύλλις Γαβρηιλίδου

Μπορείτε να αποκτήσετε το βιβλίο από τις εκδόσεις iwrite.gr ή από το public.gr

Διάβασε επίσης:

 

 

Tags from the story
,
Written By
More from xrysaxasapi
4 προϊόντα για περιποίηση της επιδερμίδας μετά το καλοκαίρι
Το δέρμα μας ανάλογα με την εποχή έχει διαφορετικές ανάγκες. Μετά από...
Read More
0 replies on “Τα μυστικά της μνήμης Εκδόσεις Iwrite”