Γνωρίζουμε την εταιρεία Joy-Toy.gr

Αν έχεις αγόρια την εταιρεία Joy Toy είμαι σίγουρη θα την λατρέψεις!Μια εταιρεία που παρέχει μεγάλη συλλογή από αυτοκινητάκια και τα αξεσουάρ τους όπως σήματα , φωτεινοί σηματοδότες, κώνους και αντλίες βενζίνης. Η Joy Toy σκοπό έχει να διασκεδάσει αλλά και να μάθει  στα παιδιά τον κώδικα Οδικής κυκλοφορίας! Τα παιχνίδια Joy Toy είναι κατασκευασμένα στην Ελλάδα και όλα τα υλικά, τα χρώματα και τα μεγέθη έχουν επιλεχθεί ειδικά ώστε να γίνονται εύκολα αγαπητά και εύχρηστα στα παιδιά!

Η δική μας εμπειρία

Πρόσφατα αποκτήσαμε κάποια από τα παιχνίδια Joy-toy.gr και ομολογώ ότι τα παιδιά μου αλλά και οι φίλοι τους στο πάρτυ μας ενθουσιάστηκαν! Παίξαμε αρκετή ώρα , κατασκευάσαμε την δική μας πόλη, μάθαμε και γνωρίσαμε πολλά σήματα!

Κάθε φορά που βγαίνουμε έξω πλέον τα παιδιά μου αναγνωρίζουν κάποιες από τις πινακίδες και προσέχουν στα φανάρια!

Τα παιχνίδια Joy Toy είναι με τέτοιο τρόπο κατασκευασμένα ώστε να θέλουν τα παιδιά να ανακαλύψουν και να μάθουν τα πάντα γύρω από την οδική συμπεριφορά! Οι φωτεινοί σηματοδότες έχουν διακόπτη που μετακινείται για να δείχνει όλες τις καταστάσεις του φαναριού!

Οι πίστες που περιέχουν τα κουτιά είναι αρκετά εντυπωσιακές και τα παιδιά βάζοντας την φαντασία τους φτιάχνουν το δικό τους οδικό δίκτυο!

Τα παιχνίδια της σειράς City play and learn περιλαμβάνουν και Qrcode ώστε με την βοήθεια της τεχνολογίας τα παιδιά να μαθαίνουν καλύτερα και γρηγορότερα τα σήματα!

Θεωρώ ότι η οδική συμπεριφορά και οδική ασφάλεια είναι θέματα που τα παιδιά πρέπει να διδαχθούν από μικρά. Η εκμάθηση του σωστού κώδικα κυκλοφορίας το πώς κινούμαστε στην πόλη είτε σαν πεζοί , είτε με το αυτοκίνητο ή με το ποδήλατο είναι πράγματα που εμείς οι γονείς καλούμαστε να διδάξουμε στα παιδιά μας!

Γνωρίζουμε τα παιχνίδια Joy Toy

1.Set JoyToy City 101

Ένα υπέροχο σετ ιδανικό για παιδιά ηλικίας 3 ετών και άνω ! Το σετ περιλαμβάνει σήματα, φωτεινούς σηματοδότες, αυτοκινητάκια, βενζινάδικο! Τα παιδιά μπορούν να στήσουν την δική τους πόλη και να παίξουν με τις ώρες! Συγχρόνως με την βοήθεια των γονιών μαθαίνουν τα σήματα αλλά και οδική συμπεριφορά! Ιδανικό για δώρο!

2. Η σειρά City Play & Learn

Αποτελείται από 3 κωδικούς παιχνιδιών έτοιμα να τα ανακαλύψουν οι μικροί μας φίλοι! Η συγκεκριμένη σειρά απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 5 ετών και άνω! Περιέχει σήματα και αυτοκόλλητα ώστε το παιδί να καθίσει να τα φτιάξει από την αρχή! Στο κουτί θα βρείτε μία πίστα, αυτικινητάκι και αυτοκόλλητα με QRcode  για χρήση από smartphone ή tablet για εύκολη εκμάθηση των σημάτων!

3. Επιτραπέζια

  • Five. Ένα πολύ διασκεδαστικό επιτραπέζιο  παιχνίδι που μας αρέσει πολύ. Πως παίζετα;  : Μοιραζόμαστε τις κάρτες, εμείς παίρνουμε 7 σε κάθε γύρο. Κάθε παίχτης αφήνει μια κάρτα μπροστά του ταυτόχρονα με τους υπόλοιπους. Όποιος εντοπίσει 5 όμοια σήματα αναφωνεί Five και παίρνει τις κάρτες. Νικητής είναι αυτός που θα μαζέψει τις περισσότερες.
  • Focus. Άλλο ένα διασκεδαστικό παιχνίδι με κάρτες. Πως παίζεται; Μοιραζόμαστε ισόποσα τις κάρτες και βάζουμε μια κάρτα στο κέντρο. Όποιος ανακαλύπτει το κοινό σύμβολο της κάρτας του, αναφωνεί το σύμβολο και αφήνει την κάρτα του ανοιχτή πάνω στην άλλη. Οι παίχτες πρέπει να βρουν κοινό σύμβολο βάση της νέας ανοιχτής κάρτας.

 

Με τα συγκεκριμένα επιτραπέζια παιχνίδια τα παιδιά

  • Μαθαίνουν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας
  • Εξασκούν την μνήμη και την προσοχή τους
  • Βελτιώνουν την οπτική αντίληψη
  • Αναπτύσσουν το λεξιλόγιο και την κριτική σκέψη του

4.City sets and kits

Τα μίνι  kits που ενθουσίασαν τα αγόρια μου είναι τα συναρμολογούμενα! Τους κράτησε αρκετή ώρα απασχολημένους μέχρι να κατασκευάσουν και να παίξουν με αυτά!

Λίγα Λόγια για την εταιρεία

Οι γεννημένοι γύρω στις δεκαετίες 1970-1980 σίγουρα θυμούνται τα αυτοκινητάκια Joy toy και τα αξεσουάρ τους όπως τα σήματα,οι φωτεινοί σηματοδότες αλλά και οι αντλίες βενζίνης.  Η Joy Toy μια Αμιγώς Ελληνική εταιρεία παιχνιδιών δραστηριοποιήθηκε από τα μέσα του 1950 έως το 1990 προσφέροντας αμέτρητες ώρες διασκέδασης και παιχνιδιού! Διάβασε και δες την Ιστορία της εταιρείας εδώ!

Νέα εποχή Joy Toy

Σκοπός της εταιρείας είναι να δημιουργήσει εκ νέου την αγαπημένη σειρά παιχνιδιών Joy Toy  με στόχο την Ελληνική αγορά με κατεύθυνση στην εκπαίδευση. Σχεδιάζει επιλεγμένους vintage κωδικούς μαζί με high Tech νέους που εκτελούνται όλα από Ελληνικές Εταιρείες!

Επισκεφθείτε και γνωρίστε την εταιρεία www.joy-toy.gr

Ακολουθήστε σε Facebook και Instagram

Διάβασε επίσης:

 

Written By
More from xrysaxasapi
Το μαγικό δάσος από τις εκδόσεις Κέφαλος
Πρόσφατα κυκλοφόρησε το δίγλωσσο παιδικό παραμύθι: «Το μαγικό δάσος / Magical forest» της...
Read More
0 replies on “Γνωρίζουμε την εταιρεία Joy-Toy.gr”