Lash lift: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το “Λίφτιγκ Βλεφαρίδων”

lash lift

Έχοντας προχωρήσει τόσο πολύ η κοσμετολογία ήταν αδιανόητο να μην βγουν στην επιφάνεια νέες τεχνικές και θεραπείες για την περιοχή των ματιών και πιο συγκεκριμένα για τις βλεφαρίδες! Έχουμε ακούσει για μάσκαρα με full όγκο και μήκος, για ψαλίδια που χαρίζουν καμπύλη, για ψεύτικές βλεφαρίδες και lash extensions! Όλες τεχνικές για βλεφαρίδες! και κάπου εδώ κάνει την εμφάνιση της η νέα θεραπεία βλεφαρίδων Lash Lift!

lash lift

Τι είναι η θεραπεία Lash lift;

Αν θέλεις πιο μακριές και πυκνές βλεφαρίδες τώρα είναι η ευκαιρία! Η νέα θεραπεία Lash lift είναι μια πρωτοποριακή διαδικασία που πυκνώνει την τρίχα.Η θεραπεία δημιουργήθηκε για να προστατεύει, να ενισχύει, να βελτιώνει την δομή και να καλλωπίζει τις φυσικές βλεφαρίδες και τα φρύδια. Είναι η μόνη θεραπεία που επιτρέπει την πάχυνση της τρίχας. Με την εφαρμογή της συγκεκριμένης θεραπείας, αυξάνεται το πάχος της κάθε βλεφαρίδας κατά μέσο όρο 24% σε μόλις τρεις συνεδρίες. Το “Lash Filler” είναι ένας επαναστατικός ορός, καθώς όχι μόνο επηρεάζει το πάχος της τρίχας που έχει ήδη αναπτυχθεί, αλλά επίσης διεγείρει την ρίζα και την παραγωγή της κερατίνης. Η εφαρμογή είναι απλή και ασφαλής! Οι βλεφαρίδες δείχνουν πιο εντυπωσιακές και πυκνές κάνοντας το βλέμμα να μαγνητίζει! Η συνολική θεραπεία έχει διάρκεια περίπου 45 λεπτά  με 1 ώρα!

Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα;

Τα αποτελέσματα συνήθως διαρκούν τέσσερις έως έξι εβδομάδες, ανάλογα με το πόσο γρήγορα μεγαλώνουν οι βλεφαρίδες σας. Κανένα ίχνος μακιγιάζ ή νερό δεν πρέπει να έρθει σε επαφή με τις βλεφαρίδες σας για 24 ώρες από την στιγμή που έγινε η θεραπεία , για να εξασφαλίσετε ότι δε θα χαλάσει αυτό που κάνατε.

Υπάρχει πιθανότητα για αλλεργική αντίδραση;

Είναι απόλυτα φυσιολογικό να προκληθεί κάποια αλλεργική αντίδραση μόλις χρησιμοποιήσετε κάποιο χημικό προϊόν, μόνο εάν έχετε τέτοιο τύπο επιδερμίδας. Για να βεβαιωθείτε, λοιπόν, πως τα μάτια σας δε θα πάθουν τίποτα απολύτως με τη θεραπεία lash lift, αναζητήστε κάποιον έμπειρο lash expert και ζητήστε του να σας κάνει ένα patch test σε ένα σημείο του δέρματός σας, για να δείτε εάν πραγματικά σας ενοχλεί. Εάν όλα βαίνουν καλώς, τότε μπορείτε κανονικά να προχωρήσετε στη διαδικασία.

aggelikiΓνώρισε την Αγγελική Ανεζίρη Make up Artist

Αγγελική Ανεζίρη από πολύ μικρή ηλικία έδειξε την κλίση της στις καλές τέχνες και ιδιαίτερα στη ζωγραφική η οποία διαμόρφωσε την προσωπικότητά της και προσδιόρισε από πολύ νωρίς την τελική επαγγελματική της επιλογή. Παρακολούθησε σεμινάρια φωτογραφίας που την βοήθησε πολύ να έχει μια ολοκληρωμένη άποψη για την γυναίκα ενώ παράλληλα σπούδασε αισθητική και επαγγελματικό μακιγιάζ,extension eyelashes,lash lift &brow lift. Παρακολουθεί εξειδικευμένα σεμινάρια κι ενημερώνεται για νέα προϊόντα και τεχνικές. Έχει κάνει το μακιγιάζ σε φωτογραφήσεις, σε ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους,σε video clip καλλιτεχνών(όπως στο videoclip ‘’Για κάτσε’’από τη Spicy Music, σε events ομορφιάς σε θέατρα(όπως στη θεατρική παράσταση Annie)κ.α

Έχει διδάξει σε ιδιωτικά εκπαιδευτήρια σαν καθηγήτρια επαγγελματικού μακιγιάζ,lash artist. Με κίνητρο την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς των γυναικών, αναδεικνύει το μοναδικό προσωπικό στυλ της κάθε γυναίκας. H Αγγελική είναι λάτρης της λεπτομέρειας γεγονός που εκτιμούν ιδιαίτερα όλες οι γυναίκες και ιδιαίτερα οι νύφες που την εμπιστεύονται τυφλά σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο. Η ανταμοιβή για αυτήν ειναι το χαμόγελο στο προσωπό τους.

Ακολούθησε την Αγγελική στα Social Media Instagram και Facebook 

 

Διάβασε επίσης:

Written By
More from xrysaxasapi
Βιβλίο παρουσίαση “Ο πιλοτίμος” από τις εκδόσεις iwrire
Ο πιλοτίμος είναι ένα καταπληκτικό βιβλίο για παιδιά από τις εκδόσεις Iwrite...
Read More
0 replies on “Lash lift: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το “Λίφτιγκ Βλεφαρίδων””