Νέα σειρά NovAge Brilliance της Oriflame για πανάδες και δυσχρωμίες

νέα σειρά brilliance Novage της orilame

Το θαμπό δέρμα και ο ανομοιόμορφος τόνος, οι κηλίδες και οι πανάδες σας αφήνουν απογοητευμένους; Η σειρά Brilliance NovAge Oriflame μειώνει τον ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο και προάγει το πιο φωτεινό δέρμα. Έτσι μπορείς να δείχνεις και να αισθάνεσαι απίστευτα λαμπερή!

Η νέα σειρά της Oriflame Brilliance αντικαθιστά την προηγούμενη σειρά Bright Sublime. Με ακόμη πιο προηγμένες φόρμουλες για την αποτελεσματική καταπολέμηση των κύριων τύπων δυσχρωμιών του δέρματος, αφήνοντας το δέρμα σας λαμπερό και φωτεινό.

Τι προκαλεί υπερμελάγχρωση;

Η υπερμελάχρωση και οι δυσχρωμίες του τόνου της επιδερμίδας συνήθως προκαλούνται από οξειδωτικό στρες στην επιδερμίδα. Αυτό μπορεί να προκληθεί από πολλούς παράγοντες όπως η έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία και στη ρύπανση, η ορμονική ανισορροπία και οι παράγοντες του τρόπου ζωής όπως κακή διατροφή και άγχος. Το οξειδωτικό στρες καταστρέφει και διαταράσσει πολλές διαφορετικές λειτουργίες της επιδερμίδας , συμπεριλαμβανομένης την παραγωγή της μελανίνης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την εμφάνιση διαφορετικών τόνων στην επιδερμίδα.

5 Συμβουλές για τη μείωση των κηλίδων και των δυσχρωμιών του δέρματος

Πώς να απαλλαγείς από τον ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο του δέρματος; Διάβασε αυτούς τους απλούς τρόπους ζωής και συγκεκριμένες συμβουλές φροντίδας προσώπου που βοηθούν στον έλεγχο της υπέρ-μελάχρωσης  και του αποχρωματισμού του δέρματος.

Τρώτε υγιεινά

Πρόσθεσε στην καθημερινότητα σου τα πράσινα φυλλώδη λαχανικά! Μπορεί ήδη να γνωρίζεις ότι η υγιεινή διατροφή είναι απαραίτητη για το υγιές δέρμα, αλλά γνωρίζεις ότι μια διατροφή πλούσια σε αντιοξειδωτικά (π.χ. φρούτα και λαχανικά) μπορεί να μειώσει τις ελεύθερες ρίζες στο δέρμα, να προωθήσει το υγιές δέρμα και να βοηθήσει στη μείωση του αποχρωματισμού και της υπερμελάχρωσης;

Χρησιμοποιείτε πάντα αντηλιακό

Αν και αγαπάμε τον ήλιο για τη ζεστασιά που μας δίνει, δεν είναι πάντα ευγενικός με το δέρμα. Η υπερβολική έκθεση στον ήλιο είναι η κύρια αιτία υπερμελάχρωσης  και σκούρων κηλίδων, καθώς και σημάδια γήρανσης όπως οι ρυτίδες.

Κάνε το SPF συνήθεια στην καθημερινή σου ζωή εάν εκτίθεσαι στο άμεσο ηλιακό φως, ακόμη και τις μέρες με συννεφιά. Διάβασε γιατί πρέπει να φοράς αντηλιακό χειμώνα καλοκαίρι.

Αποφύγετε τη ρύπανση του δέρματος

Εάν ζεις σε πόλη, το δέρμα σου εκτίθεται σε σωματίδια χημικής και φυσικής ρύπανσης, όπως σωματίδια καπνού από αυτοκίνητα και καθημερινή σκόνη. Όταν αυτά τα σωματίδια συσσωρεύονται στο δέρμα, μπορούν να προκαλέσουν οξειδωτική βλάβη, αφήνοντας το δέρμα πιο ευάλωτο σε υπερχρωματισμό και σκούρες κηλίδες.

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αποφευχθεί αυτό είναι να βεβαιωθείς ότι πάντα καθαρίζεις το πρόσωπό σου τη νύχτα για να απομακρύνεις όλες τις ακαθαρσίες

Πλούσια ενυδάτωση επιδερμίδας

Φρόντισε να διατηρείς το δέρμα σου ενυδατωμένο ανά πάσα στιγμή και να χρησιμοποιείς συστατικά όπως η νιασιναμίδη που λειτουργούν υπέρ για την ενίσχυση της επιδερμίδας σου. Να θυμάσαι όλοι οι τύποι δέρματος χρειάζονται ενυδάτωση.

Χρησιμοποιήστε προϊόντα που είναι εξειδικευμένα για δυσχρωμίες και πανάδες του δέρματος

Εάν έχεις ήδη σκούρες κηλίδες και άλλες δυσχρωμίες στο δέρμα σου, όπως κίτρινο, γκρι ή ερυθρότητα, η ειδική φροντίδα του προσώπου για την καταπολέμηση αυτού του προβλήματος μπορεί να σας βοηθήσει. Η νέα σειρά Brilliance NovAge της Oriflame είναι σειρά προηγμένης φροντίδας του δέρματος που μειώνει τις δυσχρωμίες του δέρματος και τις πανάδες σε μόλις δύο εβδομάδες.

 

Τι να περιμένεις από τη νέα σειρά Brilliance NovAge της Oriflame

Οι τεχνολογίες και τα συστατικά που περιλαμβάνονται στη σειρά Brilliance NovAge συμβάλλουν στη βελτίωση της εμφάνισης του ομοιόμορφου χρωματικού τόνου και άλλων τύπων δυσχρωμιών του δέρματος.

Στη στιγμή..

Η στρατηγική υγρασίας Aqua-Bank που παρέχει και κλειδώνει την απαραίτητη ενυδάτωση στην επιδερμίδα όλο το 24 ώρο  διατηρεί το δέρμα γεμάτο, λαμπερό και φωτεινό.

Το Eye-Bright Complex περιέχει οπτικούς εξασθενητές και ανακλαστήρες για μια φρέσκια, φωτεινή εμφάνιση.

Η τεχνολογία City Shield στην κρέμα ημέρας παρέχει αποτελεσματική προστασία από τις ακτίνες UV και τη ρύπανση που έχουν ως αποτέλεσμα οξειδωτική βλάβη και μελανίνη.

 

Με παρατεταμένη χρήση

Η τεχνολογία ρυθμιστή τόνου δέρματος δρα στην παραγωγή μελανίνης σε κυτταρικό επίπεδο για να μειώσει τον υπερχρωματισμό και να βελτιώσει τις δυσχρωμίες του δέρματος. Το εκχύλισμα Plantago lanceolata Plant Stem Cell βοηθά στην εξουδετέρωση της οξειδωτικής βλάβης και των δομικών διαταραχών που προκαλούν στο δέρμα για να ανακτήσει τη ζωντάνια του. Το Bright-Eye Complex παρέχει αντιοξειδωτική προστασία και προάγει ένα υγιές, ελαστικό περίγραμμα των ματιών.

Τέλος η τεχνολογία Vita-Bright, περιλαμβάνεται στην κρέμα νύχτας. Προωθεί ένα ελαστικό φράγμα του δέρματος που βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας-και προστατεύει από το περιβαλλοντικό στρες.

 

Ρουτίνα NovAge Brilliance

Η ρουτίνα Brilliance NovAge Oriflame παρέχει μια ολοκληρωμένη περιποίηση για τη βελτίωση του ανομοιόμορφου χρωματικού τόνου του δέρματος, της υπερχρωματισμού όπως οι σκούρες κηλίδες και άλλων δυσχρωμιών του δέρματος και αποκαλύπτει μια πιο φωτεινή και λαμπερή επιδερμίδα.

Αυτή  η σειρά ενισχύεται από ενεργά συστατικά που έχουν αναπτυχθεί για:

 • Σταματήσει την υπερβολική παραγωγή μελανίνης σε κυτταρικό επίπεδο.
 • Βοηθήσει στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων της οξειδωτικής βλάβης.
 • Προστατέψει το δέρμα σας από τις ακτίνες UV και τη ρύπανση.
 • Δώσει στο δέρμα απαραίτητη υγρασία – και  να τη διατηρήσει.
 • Διατηρήσει ένα ισχυρό και ανθεκτικό φράγμα του δέρματος.
 • Μειώσει τις σημαντικές δυσχρωμίες του δέρματος και τις μαύρες κηλίδες μέσα σε 2 εβδομάδες

 

Το σετ NovAge Brilliance περιέχει 5 προϊόντα :

 1. Προϊόν καθαρισμού NovAge Supreme Cleansing Gel
 2. Κρέμα ματιών NovAge Brilliance Infinite Luminosity Eye Cream
 3. Σέρουμ προσώπου NovAge Brilliance Infinite Luminosity Serum
 4. Κρέμα ημέρας NovAge Brilliance Infinite Luminosity
 5. Κρέμα νύχτας NovAge Brilliance Infinite Luminosity

Αγοράστε ως πελάτης online χωρίς εγγραφή από το κατάστημα mommycool ή γίνεται μέλη και απολαύστε όλα τα προνόμια νέων μελών!

Πώς να τα χρησιμοποιήσεις

Η καθημερινή ρουτίνα περιποίησης προσώπου NovAge σε 4 βήματα αποτελεί τη βάση για ένα όμορφο, υγιές δέρμα σε οποιαδήποτε ηλικία. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε αυτήν τη ρουτίνα, δύο φορές την ημέρα, κάθε μέρα – και να απολαύσετε τα αποτελέσματα.

Βήμα 1 – Καθαρισμός

Καθαρίστε  το πρόσωπο σας  πρωί και το βράδυ. Χρησιμοποιήστε το gel καθαρισμού για να απομακρύνετε τις ακαθαρσίες. Με αυτό τον τρόπο πετυχαίνουμε ένα υγιές δέρμα που είναι τέλεια προετοιμασμένο για τη σωστή απορρόφηση των υπόλοιπων προϊόντων ρουτίνας. Ξεπλένετε το πρόσωπό σας με χλιαρό νερό. Τοποθετήστε λίγο τζελ στην παλάμη σας και κάντε απαλό μασάζ στο πρόσωπό σας με τα δάχτυλά σας, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Στεγνώστε με μια μαλακή πετσέτα.

Βήμα 2 – Μάτια – Φροντίδα γύρω από τα μάτια

Οι κρέμες ματιών έχουν ανάλαφρη υφή, δεν έχουν άρωμα και είναι ειδικά σχεδιασμένες για να καλύπτουν ειδικές ανάγκες για το περίγραμμα των ματιών, όπως λεπτές γραμμές, πρήξιμο και μαύρους κύκλους. Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα σε κάθε περίγραμμα ματιών. Εφαρμόστε κουκκίδες κρέμας στο περίγραμμα των ματιών με την άκρη του δακτύλου σας. Αποφύγετε την άμεση επαφή με τα μάτια. Απλώστε με απαλές κινήσεις μέχρι να απορροφηθεί πλήρως.

Βήμα 3-Ενίσχυση Serum-Μεγιστοποιήστε την αντιγηραντική δράση

Οι οροί NovAge είναι ο ενισχυτής της ρουτίνας σας. Η υγρή υφή των ορών έχει αναπτυχθεί για να ελέγχει τις ενυδατικές και αντιγηραντικές τους δράσεις γρήγορα και αποτελεσματικά, πριν εφαρμόσετε την κρέμα ημέρας ή την κρέμα νύχτας. Πιέστε το σταγονόμετρο μία ή δύο φορές (ποσότητα μεγέθους μπιζελιού) ορού σε καθαρό δέρμα. Εφαρμόστε στο μέτωπο, κάτω από τα μάτια και τα χείλη. Απλώστε απαλά από το κέντρο στα άκρα, σε όλο το πρόσωπο, κάνοντας απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις. Αποφύγετε την περιοχή των ματιών.

Βήμα 4 – Ενυδάτωση – θρέψη και προστασία

Οι κρέμες ημέρας NovAge και οι κρέμες νύχτας παρέχουν το απόλυτο στρώμα ενεργών συστατικών και ενυδάτωση. Η κρέμα ημέρας έχει σχεδιαστεί για να ενυδατώνει και να προστατεύει το δέρμα από περιβαλλοντικές επιθέσεις, ενώ η κρέμα νύχτας επιδιορθώνει και αναζωογονεί το δέρμα κατά την περίοδο του ύπνου. Απλώστε λίγη κρέμα (σε μέγεθος μπιζελιού) στο μέτωπο και τα ζυγωματικά σας. Χρησιμοποιήστε την άκρη των δακτύλων σας για να το απλώσετε ομοιόμορφα σε όλο το πρόσωπο, κάνοντας απαλό μασάζ, μέχρι να απορροφηθεί πλήρως η κρέμα. Αποφύγετε την περιοχή των ματιών. Εφαρμόστε την κρέμα αφού πρώτα έχετε βάλει τον ορό σας!

Αγοράστε ως πελάτης online χωρίς εγγραφή από το κατάστημα mommycool ή γίνεται μέλη και απολαύστε όλα τα προνόμια νέων μελών!

Written By
More from xrysaxasapi
Δοκιμάσαμε τη σειρά Garnier Hyalurronic Aloe
Δοκιμάσαμε την σειρά  προϊόντων Garnier Hyaluronic Aloe . Ο καιρός ανοίγει και...
Read More
0 replies on “Νέα σειρά NovAge Brilliance της Oriflame για πανάδες και δυσχρωμίες”