Νέα παιδική σειρά συμπληρωμάτων διατροφής NESTLE NANCARE

nestle nancare συμπληρώματα διατροφής για παιδιά

Πριν λίγες μέρες παραλάβαμε την σειρά συμπληρωμάτων διατροφής για παιδιά από την Nestle Nancare. Η νέα σειρά συμπληρωμάτων διατροφής Nestle Nancare δημιουργήθηκε για να προσφέρει λύσεις στις ιδιαίτερες ανάγκες των μωρών και των παιδιών. Κάθε προϊόν περιέχει έναν συνδυασμό επιλεγμένων βιταμινών και θρεπτικών συστατικών . Στόχος είναι η κάλυψη των διαφορετικών αναγκών που εμφανίζονται τα πρώτα χρόνια της ζωής. Παρέχουν επίσης επιπλέον φροντίδα και υποστήριξη για την σωστή ανάπτυξη των μωρών και των παιδιών.

Νέα συμπληρώματα διατροφής Nestle Nancare

Ισορροπία πεπτικού (π.χ κατά τη χρήση αντιβίωσης).

Ήξερες ότι:

  • Περίπου το 62% των παιδιών που παίρνουν αντιβιοτικά εμφανίζουν συμπτώματα διάρροιας;
  • Το L.Rhamnosus είναι ωφέλιμο βακτηρίδιο που βοηθάει το μικροβίωμα των παιδιών;
  • Οι ολιγοσακχαρίτες μητρικού γάλακτος είναι συστατικά που βοηθούν στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος;

Το συμπλήρωμα διατροφής Nestlé NANCARE® FLORA PRO περιέχει καλλιέργειες L.Rhamnosus και συνίσταται σε περίπτωση γαστρεντερίτιδας αλλά και για την αντιμετώπιση της διάρροιας κατά τη χρήση αντιβιοτικών, περιορίζοντας τις αλλοιώσεις των εντερικών μικροβίων.

Διατίθεται σε μορφή σταγόνων και χορηγείται μαζί με ρόφημα ή με κουτάλι. Συνιστάμενη δόση 9 σταγόνες την ημέρα.

συμπληρώματα διατροφής nestle nancareΤο συμπλήρωμα διατροφής Nestlé NANCARE® FLORA SUPPORT με L.Rhamnosus συμβάλλει στην ισορροπία του εντερικού μικροβιώματος, ενώ οι ολιγοσακχαρίτες 2’FL & LNnt που περιέχει, υποστηρίζουν την ανάπτυξη του ανοσοποιητικού συστήματος.

Διατίθεται σε φακελάκια σε μορφή σκόνης, τα οποία διαλύονται σε γάλα ή άλλο ρόφημα. Συνιστάμενη δόση 2 φακελάκια την ημέρα. Αναμιγνύουμε το περιεχόμενο από κάθε φακελάκι με 50 ml χλιαρό γάλα ή οποιοδήποτε άλλο ρόφημα! Καταναλώνετε άμεσα.

Δυσκοιλιότητα

Ήξερες ότι:

  • Η δυσκοιλιότητα στα παιδιά συχνά εμφανίζεται λόγω ανωριμότητας του γαστρεντερικού συστήματος;
  • Η αλλαγή στις διατροφικές συνήθειες του παιδιού , όπως η εισαγωγή στερεών τροφών επηρεάζει το γαστρεντερικό του;
  • Τα Gos/Fos βοηθούν στην απορρόφηση νερού όταν περνούν μέσα από το έντερο, κάνοντας πιο εύκολες τις κενώσεις για παιδιά;

Το συμπλήρωμα διατροφής Nestlé NANCARE® FLORA EQUILIBRIUM περιέχει γαλακτο-ολιγοσακχαρίτες (GOS) και φρούκτο-ολιγοσακχαρίτες (FOS).

Συνίσταται για την καταπολέμηση της δυσκοιλιότητας, που συχνά ταλαιπωρεί τα βρέφη και τα μικρά παιδιά, ενισχύοντας τη φυσιολογική εντερική χλωρίδα, μειώνοντας αισθητά τις σκληρές κενώσεις και αυξάνοντας τη συχνότητα των κενώσεων.

Διατίθεται σε φακελάκια σε μορφή σκόνης, τα οποία διαλύονται σε γάλα ή άλλο ρόφημα. Συνιστάμενη δόση 2 φακελάκια την ημέρα. Αναμιγνύουμε το περιεχόμενο του κάθε φακέλου με 30ml γάλα ή οποιοδήποτε άλλο ρόφημα. Καταναλώνετε άμεσα.


Για όλα τα παιδιά

Ήξερες ότι:

  • Η βιταμίνη D συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος;
  • Τα δυο πρώτα χρόνια ζωής του παιδιού ο εγκέφαλος και η όραση του αναπτύσσονται ταχύτατα;
  • Η βιταμίνη Ε βοηθάει τα κύτταρα μας από οξειδωτικό στρες;

συμπληρώματα διατροφής nestle nancare

Το συμπλήρωμα διατροφής Nestlé NANCARE® DHA, ΒΙΤΑΜΙΝΗ D&E περιέχει DHA, βιταμίνη D3 και βιταμίνη Ε.

Η βιταμίνη D συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, ενώ η βιταμίνη Ε συμβάλλει στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.

Ο συνδυασμός αυτών των βιταμινών βοηθά στην διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών και των δοντιών, αλλά και στη φυσιολογική ανάπτυξη της όρασης και του εγκεφάλου.

Διατίθεται σε μορφή σταγόνων και χορηγείται μαζί με θηλασμό, με ρόφημα ή με κουτάλι. Συνιστάμενη δόση 4 σταγόνες την ημέρα.

Που θα τα βρείτε;

Τα συμπληρώματα διατροφής Nestlé NANCARE® θα τα βρείτε σε επιλεγμένα φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα , σε ηλεκτρονικά φαρμακεία και στο nestlebaby.gr

Σημείωση: Για την λήψη συμπληρωμάτων διατροφής ρωτήστε πρώτα το γιατρό σας!

Τα καινοτόμα συμπληρώματα διατροφής Nestlé NANCARE αποτελούν τον νέο σύμμαχο των γονέων, με στόχο την ενίσχυση της φροντίδας και της υποστήριξης των παιδιών κατά τα πρώτα χρόνια της ζωής του, θρέφοντας κάθε τους δυνατότητα!

Διαβάστε επίσης:

 

Written By
More from xrysaxasapi
Δοκιμάσαμε 5 λάδια για τα μαλλιά και σου τα προτείνουμε!
Πλέον τα λάδια για τα μαλλιά ανήκουν στην βασική περιποίηση και φροντίδα...
Read More
0 replies on “Νέα παιδική σειρά συμπληρωμάτων διατροφής NESTLE NANCARE”