Βιβλία για παιδιά από εκδόσεις Ψυχογιός

νέα βιβλία ψυχογιός

Διάβασε βιβλία στα παιδιά σου.. Είναι αυτό που λέω σε κάθε νέα μανούλα. Εμείς δίνουμε το ερέθισμα για να μπουν στην διαδικασία τα παιδιά μας και να πάρουν ένα βιβλίο στα χέρια τους! Μην περιμένεις να το κάνουν αν ΕΣΥ δεν δώσεις το παράδειγμα!

Οι εκδόσεις Ψυχογιός έχουν υπέροχες προτάσεις για παιδιά! Διαβάσαμε και σας προτείνουμε 2 νέα βιβλία.  Το ένα “Απλώς να είσαι ο εαυτός σου Δράκε” και το άλλο “Ο Γκασπάρ μέσα στη νύχτα”

Βιβλίο για παιδιά 3+  Απλώς να είσαι ο εαυτός σου ΔΡΑΚΕ!

να είσαι ο εαυτός σου δράκεΜια καταπληκτική, γλυκιά και διαδραστική ιστορία με τον αγαπημένο κόκκινο δράκο. Από την εικονογράφηση και μόνο μας έκανε να το αγαπήσουμε. Είναι η πρώτη μέρα του δράκου στο σχολείο, και έχει τόση αγωνία, που κρύβεται κάτω από το κρεβάτι και κάτω από το τραπέζι. Μπορείς να τον βοηθήσεις; Σήκωσε το χέρι σου αν θέλεις να δείξεις στον δράκο ότι είναι ωραία να πηγαίνει στο σχολείο. Δε χρειάζεται τίποτε άλλο παρά να είναι ο εαυτός του!

Ένα βιβλίο που σίγουρα θα βοηθήσει τα μικρά παιδιά να αντιμετωπίσουν το άγχος τους για την πρώτη μέρα στο σχολείο! Επίσης έχει διάφορες ερωτήσεις ώστε να κρατιέται αμείωτο το ενδιαφέρον του παιδιού. Συγχρόνως συμμετέχει και απαντάει στις ερωτήσεις του βιβλίου. Πολύ καλή επιλογή και για παιδάκια που αρχίζουν να διαβάζουν καθώς τα γράμματα είναι αρκετά μεγάλα.. Η εξαιρετική εικονογράφηση και υπέροχη ιστορία κάνουν το βιβλίο να αξίζει να διαβαστεί και να συντροφεύσει τα παιδιά τις πρώτες μέρες στο σχολείο!

Εκδόσεις: Ψυχογιός

Συγγραφέας: Μπιανκα Σουλτσε

Εικονοργράφηση: Σαμάρα Χαρντι

Βρείτε το βιβλίο: Απλώς να είσαι ο εαυτός σου Δράκε!

 

Βιβλίο για παιδιά 5+  Ο Γκασπάρ μέσα στη νύχτα

γκασπάρ μέσα στη νύχτα νέο βιβλίο ψυχογιόςΞαπλωμένος στο κρεβάτι του, ο Γκασπάρ περιμένει να αποκοιμηθεί, αλλά ο ύπνος δεν τον παίρνει.
Η νύχτα τον τρομάζει λίγο, οι σκιές ποιος ξέρει τι κρύβουν, κάθε ήχος εγκυμονεί κινδύνους…
Είναι ολομόναχος μες στο σκοτάδι, ώσπου εμφανίζεται μια ποντικίνα  η Αγλαΐα που θα προσπαθήσει να τον βοηθήσει
να καταλάβει τι σημαίνει φιλία. Μια νυχτερινή περιπέτεια που επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις…
Ένα εξαιρετικό βιβλίο που μιλάει για την φιλία. Τελικά η νύχτα δεν είναι και τόσο σκοτεινή , οι σκιές δεν είναι καιεΚ τόσο τρομακτικές. Ο Γκασπάρ γνωρίζει τόσους πολλούς φίλους και οι περιπέτειες αρχίζουν. Ένα βιβλίο που πήρε βραβείο Landerneau 2021! Αξίζει να διαβαστεί! Πολύ ιδιαίτερη εικονογράφηση με πολλές λεπτομέρειες!
Εκδόσεις: Ψυχογιός
Συγγραφέα-εικονογράφηση: Σενγκ Σουν Ραταναβαν
Διάβασε επίσης:
Tags from the story
,
Written By
More from xrysaxasapi
Το φαρμακείο των διακοπών
Ξεκινάς για διακοπές και ετοιμάζεις τη βαλίτσα σου. Μάθε τι πρέπει να...
Read More
0 replies on “Βιβλία για παιδιά από εκδόσεις Ψυχογιός”