Προσωποποιημένο παραμύθι από myikona.gr

προσωποποιημένο παραμύθι myikona

Έφτασε στα χέρια μας ένα διαφορετικό παραμύθι. Ένα παραμύθι με πρωταγωνιστή το παιδί μου! Ένα προσωποποιημένο  ξεχωριστό δώρο από το Myikona.gr .Ο τίτλος του “Ο Βάιος στην περιπέτεια της ζούγκλας ”

Το αγαπήσαμε έχω να σας πω .Μας έχει ενθουσιάσει.

Τι  εννοούμε όταν λέμε προσωποποιημένο παραμύθι;

Όταν λέμε προσωποποιημένο παραμύθι εννοούμε το παραμύθι που έχει ως πρωταγωνιστή το ίδιο το παιδί! Στις σελίδες του αναφέρετε στο όνομα του παιδιού και η ιστορία εκτυλίσσεται γύρω από αυτό.

Στο myikona.gr υπάρχουν 8 διαφορετικοί τίτλοι για να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει στο δικό σου παιδί! Πολύ απλά διαλέγεις την ποσότητα των παραμυθιών όσο περισσότερα τόσο καλύτερη τιμή. Έπειτα επιλέγεις το φύλο του παιδιού και μετά πληκτρολογείς το όνομα του παιδιού. Επίσης μπορείς να γράψεις το δικό σου μήνυμα μέσα στο παραμύθι. Το παραμύθι εκτυπώνεται και έρχεται στην πόρτα σου!

Ιδανική πρόταση για δώρο. Πίστεψέ με το παιδί θα τρελαθεί από τη χαρά του.

Το δικό μας παραμύθι

Το δικό μας παραμύθι μιλάει για τις περιπέτειες της ζούγκλας. Εκτός από την ιστορία έχει και αρκετές πληροφορίες για τα ζώα της ζούγκλας . Κάποιες μάλιστα δεν τις γνώριζα ούτε και εγώ! Η εικονογράφηση είναι πλούσια με έντονα χρώματα. Αυτό κάνει το βιβλίο να ξεχωρίζει.  Το εξώφυλλο είναι σκληρό και οι σελίδες του μέσα είναι χαρτί χοντρό ανώτερης ποιότητας!

Το σχετικά μεγάλο μέγεθος του βιβλίου , 27 σελίδες σε συνδυασμό με την πλούσια εικονογράφηση θα σας κάνουν να ταξιδέψετε με τα παιδιά σας στην ζούγκλα και τα άγρια ζώα της.

Απόσπασμα του βιβλίου:

Γνωρίζεις ότι κάποιες αντιλόπες μπορούν να τρέξουν μέχρι και 10 φορές πιο γρήγορα από τον άνθρωπο και κάνουν άλμα 10-15 φορές μεγαλύτερο από το ύψος σου;

Απόκτησε το αγαπημένο σου  προσωποποιημένο βιβλίο από το myikona.gr και επωφελήσου  από την προσφορά που τρέχει αυτή την στιγμή!

Διάβασε επίσης:

 

Tags from the story
,
Written By
More from xrysaxasapi
Βιβλιοπαρουσίαση: Απελευθέρωσε τον πραγματικό σου εαυτό τώρα
Άραγε γνωρίζεις τον πραγματικό σου εαυτό; Ξέρεις ποια είσαι στα αλήθεια και...
Read More
0 replies on “Προσωποποιημένο παραμύθι από myikona.gr”